Gällnö Sommaren 2014

Då skidåkande och fjällvandringar har fått vänta är det med gladje som vi äntligen kom iväg på lite camping. Vi tog ångbåten till Gällnö och sov i tält två nätter. Willem somnade som en stock båda nätterna medan Telma vaknade sjuttioelva gånger första natten och sov utomhus andra natten. Men vi alla vaknade hela och torra som tur var. Från båten är det ca 2.5 kilometer promenad till tältplatsen, man passerar en affär och resturang om man skulle va hungrig. Vi traskade dock bara förbi och tog sikte på tältplatsen. 
När jag och mina syskon var små och tältde där med mamma så kunde man inte ta med sig någon vagn men nu var hela vägen lite bredare så vagnarna tog sig enkelt fram
 
 
 
 
     
Gällnö är ett jättebra ställe att börja sin campingkarriär, det finns drickbart vatten på tältplatsen, badstrand och flera stigar att ta små promenader på. Det finns stora gräsytor att slå upp tältet. 
 
 
 
 
 
 
 
Då båtluffarstigen går över Gällnö och över till Karklö så finns det några roddbåtar man får låna för att ta sig över vattnet, så en eftermiddag gjorde vi en liten utflyckt til andra sidan. 
 
 
 
 
På vägen tillbaka till båten stannade vi och köpte glass och mellis, det behövdes. Tälta på Gällnö gör vi garanterat igen när barnen blivit lite större.